Image

What's new v6.2

De nieuwe versie voor SketchUp for iPad is nu beschikbaar en we zijn erg enthousiast met deze nieuwe functionaliteiten! SketchUp maakt het je nu nog makkelijker om creatief te zijn.

Flip tool

Met de gloednieuwe "Flip tool" visualiseer je met gemak! Spiegel het ontwerp en gebruik de rode, groene of blauwe vlakken om te spiegelen en de juiste orientatie te bevestigen.

Hover

Met de nieuwe SketchUp's inferentiemogelijkheden kunnen gebruikers van een M2 iPad Pro sneller en nauwkeuriger werken met de Apple Pencil door deze vlak boven de tablet te houden. Hover over de tablet om bv eind- of middelpunten te vinden en teken meteen nauwkeurig zonder extra hulplijnen te gebruiken.

Custom Toolbars

Maak je eigen toolbars en voeg daar je favoriete tools en instellingen aan toe.

Dark Mode

Schakel over naar "Dark Mode", werk 's avonds en in de nacht comfortabel door en voorkom vermoeide ogen. Ook voor overdag kan het een prettige keuze zijn om te werken en je ogen te ontlasten door het vele gebruik van je tablet.

...en meer:

 • Tag Folder
  • Gebruikers kunnen in SketchUp for iPad nu ook "Tag folders" aanmaken en beheren. Tag folders blijven nu ook intact als je verschillend in de SketchUp Web App, SketchUp Pro of Studio Desktop of in SketchUp for iPad werkt. Zo behoud je de organisatie in je model.
 • Solid Tools
  • Met Solid tools kun je complexe geometrie creëren. Zo kun je Solid Groups/Components met de volgende functies bewerken: Trim, Intersect, Split, Substract, Union en Outer Shell.
 • DWG Import/Export
  • SketchUp voor iPad ondersteunt nu ook DWG export en import. Het is dus niet meer nodig om over te schakelen naar de Desktop versie om een DWG te importeren of te exporteren.
 • Save As & Reload
  • Werk samen met andere gebruikers onafhankelijk van elkaar aan verschillende onderdelen van je model door afzonderlijke componenten op te slaan in de gedeelde Trimble Connect map. Verschillende onderdelen van het model kunnen afzonderlijk bewerkt worden en opnieuw in het hoofd model worden ingeladen via het Component Context menu. D.m.v. de optie "herladen" kunnen deze componenten gemakkelijk worden uitgewisseld.
Image

Ga naar de SketchUp for iPad pagina voor meer info

Image

What's new in SketchUp for iPad 6.1

Presentation mode

Presenteer SketchUp modellen met de iPad met een vereenvoudigde gebruikersinterface, inclusief laserpointer, videobediening en full screen modus!

Link sharing

Weg met de eindeloze stroom screenshots en PNG-tjes! Deel eenvoudig modellen door een link te genereren en laat collega's en klanten de modellen bekijken (alleen-lezen) zonder een login of download.

Outliner

De wel bekende Outliner is toegevoegd om 3D modellen efficiënt te organiseren en te beheren.