VMV cad-adviseurs b.v.

De eerste steen

VMV heeft flinke stappen gezet. Vanaf de eerste steen gelegd door Kees Veth, tot wat VMV nu is: al meer dan 35 jaar actief op het gebied van virtueel bouwen. Het bedrijf brengt training, advies, verkoop, support en begeleiding bij elkaar. Dat alles met een persoonlijke touch.

VMV cad-adviseurs b.v.

De fundering

Een groep van ontzettend gepassioneerde professionals met interesse in de klant en alle obstakels die zij misschien tegekomen. Wij luisteren naar jou, wij horen jou en wij leren van jou. Wat VMV doet, dat is consequent; het deskundige team springt direct in op nieuwe ontwikkelingen. Daar heb jij ook voordeel van! Obstakels? Daar klimmen wij overheen en gebruiken de nieuwe kennis in de toekomst. Zo levert VMV de best mogelijke service. Hierin ben jij, de klant, onze grootste waarde.

VMV cad-adviseurs b.v.

Onze blauwdruk

Middenin de stad Delft staat ons kantoor. Delft staat bekend als kennisstad en om de architectuur, twee elementen die VMV aanspreekt en omarmt. Onze kennis delen wij met de klant, de architectuur zit in de achtergrond van onze professionals. Het bedrijf staat op een vaste plek, maar de service is grenzeloos; digitaal, door heel de Benelux en daarbuiten. VMV geeft trainingen op locatie of op ons kantoor.

Ook zijn wij:
- Officiële reseller voor SketchUp.
- Officiële reseller voor diverse SketchUp plugins en render software.
- Ontwikkelaar voor gepersonaliseerde SketchUp plugins en tools.

VMV cad-adviseurs b.v.

Alles op maat voor jouw bedrijf

Interesse? Wij bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een Delftenaartje.
Image