De vernieuwde 3D Warehouse

Zoek razendsnel in de vernieuwde 3D Warehouse.

 

De vernieuwde 3D Warehouse

SketchUp heeft een nieuwe AI-gestuurde zoekfunctie waarmee je razendsnel naar 3D modellen in 3D warehouse kunt zoeken. Gebruik de functie en vind, filter en download materialen die je nodig hebt voor je ontwerp. Naast deze zoekfunctie is de gebruikersinterface helemaal vernieuwd.


Ontdek razendsnel 3D-modellen

3D Warehouse is de grootste gratis 3D-modelbibliotheek ter wereld en heeft nu een nieuwe en frisse interface voor desktop, ipad en web die gelijk zijn aan elkaar. Verder heeft deze interface de mogelijkheid voor een lichte en donkere modi. De gloednieuwe AI-zoekfunctie is gemaakt om de zoekworkflow te stroomlijnen en te versnellen. Gebruik 3D Warehouse Image Search en win tijd op het zoeken. Maak een foto of sleep/upload een bestande afbeelding naar de zoekbalk en laat SketchUp's krachtige AI-zoekmachine de rest doen.

3DWH Image Search 4x5

Note; De 3D Warehouse Image Search is alleen beschikbaar voor SketchUp abonnementen


Gemakkelijk materialen vinden

SketchUp beperkt zich niet alleen tot het zoeken naar 3D-modellen, maar materialen zijn nu ook op te zoeken, te filteren en direct te downloaden onder de Materials tab in 3D Warehouse. Voer een treftwoord in en je vind gemakkelijk materiaal en textuurstalen die je kunt gebruiken in je model.

SU2023 3DWHNextGen Blog Materials hires


Toegang tot je favorieten

Wanneer je bent ingelogd met je Trimble ID heb je gemakkelijk toegang op alle apparaten tot je favoriete producten, modellen, catalogi en collecties. Zodra 3D Warehouse gestart wordt in een SketchUp project, is al de verzamelde content direct beschikbaar in het ontwerp


 Wil meer weten, bekijk dan de pagina op www.SketchUp.nl of neem contact met ons op.