Image

What's new in Twinmotion 2022.2

 • Geïntegreerde Sketchfab bibliotheek - Het bekende 3D platform Sketchfab is nu geïntegreerd in de Twinmotion bibliotheek. Hierdoor heb je drag-and-drop toegang tot meer dan 660.000 gratis 3D objecten in vier rechtenvrije categorieën.
 • 660 Nieuwe objecten - Er zijn nieuwe hightech objecten, muziekinstrumenten, tuinvoorwerpen, entertainment objecten en sportartikelen toegevoegd, samen met meer dan 200 poserende mensen, in de categorieën Winter, Winkelen, Kinderen en Sport.
 • Lichten importeren vanuit ontwerpsoftware - Lampen in Datasmith scènes worden nu geïmporteerd als Twinmotion lampen, waardoor onnodige aanpassingen worden vermeden en de getrouwheid ten opzichte van de oorspronkelijke scène toeneemt.
 • Getegelde rendering in ultrahoge resolutie - Je kan afbeeldingen en video's met een zeer hoge resolutie (tot 64K) renderen met behulp van een getegelde renderingtechniek. Deze functie is ideaal voor content die bedoeld is voor grote schermen, zoals billboards en videowalls, omzeilt de beperkingen van het GPU-geheugen en maakt uitvoer in hoge resolutie mogelijk, zelfs op computers met lagere specificaties
 • Panorama-uitvoer in hogere resolutie - Je kan nu Panorama's en Panorama Sets exporteren met een resolutie van maarliefst 16K voor een natuurgetrouwe en meeslepende ervaring.
 • Complexere presentaties in Twinmotion Cloud - Twinmotion heeft een verhoogde limiet op RAM- en VRAM-gebruik, waardoor je complexere en gedetailleerdere presentaties kan maken en inzetten op het cloudplatform.
 • HDRI backdrop - Met de nieuwe HDRI Backdrop-functie kan je een model in de context van een omgeving of studio plaatsen en de belichting op het model realistisch laten beïnvloeden. In tegenstelling tot de HDRI Skydome bevat deze functie een grondvlak dat schaduwen kan opvangen.
 • Honderden HDRI-omgevingen en studio-instellingen - Er zijn 258 nieuwe HDRI-omgevingen die zowel een achtergrond bieden als het model belichten. Bovendien zijn er 30 nieuwe studio HDRI's toegevoegd die geschikt zijn voor productshots. Je kan hierbij de horizon, de schaal en de rotatie van het beeld naar wens aanpassen.
 • Natuurlijke plaatsing van objecten - Deze nieuwe (experimentele) tool zorgt ervoor dat objecten binnen de realtime viewport zich houden aan zwaartekracht en andere fysieke regels. Je kan daardoor objecten gewoon op een natuurlijke manier in de scene plaatsen en ze laten botsen en tuimelen volgens hun objectgrenzen.
Image
Image

Twinmotion Training

Alles leren wat binnen Twinmotion mogelijk is?
Klik hier om je aan te melden voor een training

Twinmotion Downloaden

Klik hier om de nieuwste versie van Twinmotion te downloaden

Twinmotion Kopen

Nog geen Twinmotion licentie? Klik hier om een Twinmotion licentie te kopen

Image

What's new in Twinmotion v2022

Nieuwe objecten

Honderden extra 3D objecten zijn toegevoegd aan de meegeleverde Twinmotion bibliotheek. Ze worden nu opgeslagen in de Cloud om het installatiebestand niet te groot te maken om te downloaden. Klik ze aan om te downloaden en meteen te gebruiken!

Image

Nieuwe Quixel Objecten

De Quixel Assets bevatten twee nieuwe bibliotheken met 3D planten en 2D Stickers (Decals).

Ondersteuning van 3DConnexion 3D muizen

3DConnexion 3D Muizen zijn nu te gebruiken in Twinmotion 2022!

Delen via de Cloud

 • Projecten delen vanuit de cloud door iemand een permanente link te sturen. De link blijft hetzelfde als het project wordt bijgewerkt!
 • Voeg een panoramaset toe om door het project te springen.
 • Werkt op mobiel, tablets, in proefversies en de educatieve versies van Twinmotion 2022

Path Tracer

Deze geweldige nieuwe techniek rendert nog sneller en mooier (maar is een keuze). Vereist is een DXR videokaart met minstens 8 GB videogeheugen om dit te gebruiken. Let op: macOS wordt niet ondersteund!

Image

HDRI

Voeg één van de vele meegeleverde HDRI-achtergronden toe om scènes te voorzien van omgevingslicht en -reflectie.

Datasmith (Live)(Multi)Link

Wissel bestanden uit met de Datasmith formaten voor de beste ervaring in live linken. Het is zelfs mogelijk om bestanden van maximaal 5 sessies aan één Twinmotion sessie te koppelen: Ontwerp een speeltuin in Rhino, een gebouw in SketchUp en zie ze gezamenlijk gerenderd in één Twinmotion sessie!

Image

CSV Material Mapping

Koppel diverse bestandsversies van de materialen in de scène via een CSV-bestand om het meeste te halen uit alle programma's die gebruikt worden.

Ondersteuning voor LiDAR puntenwolken

Navigeer in de 3D scène door geïmporteerde puntenwolken in kleur.

Update melding

Mis nooit meer een update van Twinmotion met de automatische update prompt.

Virtual Reality verbeteringen

Stel een aangepaste renderkwaliteit in om ervoor te zorgen dat de presentatie op elk apparaat soepel verloopt.

Betere sneeuw

Het sneeuwmateriaal ondersteunt nu Sub Surface Scattering voor een nog realistischer winters tafereel.

Image

Werken op volledig scherm

Druk op F12 om op volledig scherm te werken, terwijl er nog steeds via sneltoetsen gewerkt kan worden, zoals het manipuleren van objecten en navigeren.