SketchUp 2020.2 update

De nieuwe update voor SketchUp 2020 is beschikbaar!

Nieuwe update voor SketchUp 2020 beschikt over een aantal opgepoetste functies die zorgen voor een soepelere workflow! De tweede grote Maintenance Release van SketchUp Pro 2020 bevat, naast diverse prestatie- en stabiliteitsverbeteringen, ook enkele nieuwe en verbeterde functies:

 • SU2020 20202 Feature1 InferenceTogglesControle over inferenties van de Line tool
  Inferenties zorgen ervoor dat u handig in SketchUp kunt werken, maar ze zitten ook wel eens in de weg bij bijvoorbeeld details of het overtrekken van afbeeldingen. Daarom kunt u nu bij de Line tool de ALT-toets op Windows / CMD-toets op macOS gebruiken om de inferenties aan / uit te zetten

 • SU2020 20202 Feature2 WeldWeld Edges
  'Weld Edges' is toegevoegd aan SketchUp's native tools. Dit betekent dat u randen en bogen kunt samenvoegen tot een enkele polylijn zonder een extensie te installeren. Als u randen en bogen wilt samenvoegen, doet u dit met de rechtermuisknop en selecteert u ‘Weld Edges’.

 • SU2020 20202 Feature3 LayOutLinesLayOut: Bepaal lijnbreedte, -kleur en -patroon per tag
  Het aanmaken van diverse scènes en het opeenstapelen van viewports is niet meer nodig om indrukwekkende 2D tekeningen te maken. De lijnstijl van SketchUp tags is nu in LayOut te bepalen. U kunt hierbij de lijnbreedte, de kleur, het patroon en de schaal van de strepen in één simpele viewport.

 • SU2020 20202 Feature4 LayOutPerformanceLayOut: Soepeler werken in grotere documenten
  Goede LayOut documenten zijn een samenstelling van viewports, afbeeldingen, vectorafbeeldingen en labels. Hierdoor wordt het werken aan selecties langzamer. Om grotere bestanden te helpen versnellen, geeft LayOut nu een voorvertoning van deze transformaties in plaats van ze in real-time te tekenen terwijl u met een selectie werkt. Wanneer u een bewerking voor verplaatsen, kopiëren of schalen hebt voltooid, tekent LayOut vervolgens uw actie opnieuw. Dit is een subtiele verandering, maar het brengt een nieuw gevoel en veel meer efficiëntie in LayOut.

Klik hier voor meer informatie over SketchUp en om de nieuwste versie te downloaden.