Sinds 1987 zijn wij bezig met ARKEY en vanaf 2012 ook met ADOMI. Sinds eind 2018 hebben wij versie 2018 van ADOMI uitgeleverd natuurlijk met een daarop aangepaste versie van onze bibliotheken en applicaties.

 3d

Deze versie biedt onze klanten een geavanceerde BIM omgeving waarin heden en verleden elkaar ontmoeten. Het ijzersterke concept van ARKEY is overeind gebleven; componenten, met op de bouw afgestemde eigenschappen, zijn eenvoudig en nauwkeurig te plaatsen in een razendsnelle interface met dynamische views. 

Het gebouwmodel dat zo ontstaat is bruikbaar voor het maken van al het technisch tekenwerk met de bekende ARKEY kwaliteit. Het 2D tekenwerk en de 3D presentaties zijn afkomstig van hetzelfde model zodat inconsistentie tussen de verschillende tekeningen tot het verleden behoort.

Dit BIM model is via de ingebouwde IFC-export uitstekend bruikbaar voor samenwerking met uw bouwpartners. Communicatie vindt plaats met voor iedereen herkenbare bouwkundige onderdelen.

 plattegrond

Startende ondernemers

Ook startende ondernemers helpen wij graag op weg. Neem telefonisch contact met ons op, zo kunnen wij voor u een speciale starters aanbieding maken.

Huurlicentie

Ook is het mogelijk om een licentie (per maand) te huren. Voor meer informatie over de kosten en mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Studenten

Voor studenten hebben wij een GRATIS studielicentie van Adomi en de VMV methodiek beschikbaar. Om een studielicentie aan te vragen stuur je een mail met daarin je volledige naam, adresgegevens, email adres en telefoonnummer en een kopie van je ID bewijs en college kaart aan info@vmv-cad.nl. Zodra de gegevens compleet zijn, sturen we je per email z.s.m. een overeenkomst per mail toe.

Wat doen we met jou gegevens? Klik hier voor meer informatie